Vieillespierres - Ardennen Chalets

Chalet Les Vieilles Pierres Waimes 13 personen.

Met vier sterren en een cijfer acht van voorgaande vakantiegangers een fraaie locatie om op vakantie te gaan naar dit chalet. Gelegen in de regio van de provincie Luik nabij de plaatsen Spa Malmedy Stavelot in de plaats Robertville. Vrijstaand en landelijk gelegen met zes slaapkamers een ruime accommodatie in de Ardennen.

De plaats Robertville ligt circa 70 km. ten zuidoosten van Luik. Het vakantie huis Les Vieilles Pierres is aan een zeer mooie laan gelegen, op nog geen kilometer van het meer van Robertville. Bij de bouw van dit huis is met opzet gekozen om de authentieke materialen te hergebruiken, hetgeen het rustieke aspect van het verblijf extra benadrukt. Het huis is compleet en karaktervol en heeft zowel van binnen als van buiten een fraaie warme uitstraling. Er is een tuin met overdekt terras met tuinmeubelen en een barbecue. Een heerlijk huis om samen met vrienden of familie te zijn en te genieten van de natuurlijke omgeving van de Belgische Ardenen.

Online beschikbaarheid en informatie Chalet Les Vieilles Pierres.

Via de NU BOEKEN button komt u direct in het online systeem. Daar kunt u de beschikbaarheid inzien en de prijzen. U kunt hier nog meer informatie vinden over dit chalet. Een optie reservering of een boeking plaatsen.


Home Chalets Vakantiehuizen Lastminute Vakantieparken Hond Blokhut Partners Info Contact.