Refuge - Ardennen Chalets

Chalet Le Refuge Des Bergers 23p

Een vijf sterren chalet met een voorgaande bezoekers beoordeling van een 8.9.In de regio Ardennen luik in de bergen gelegen heerlijk vrijstaand.Met 7 slaapkamers voldoende privacy huisdieren zijn helaas niet toegestaan.Waimes(Ovifat) ligt 49 km ten noordoosten van Luik.Het chalet ligt buiten het centrum van Ovifat,op circa 500m van de bossen van de Hoge Venen. Een van de mooiste natuurgebieden van Belgie. Het chalet heeft veel te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de sauna,het biljart in de ruimte met bar en de biertap en cd-speler? voor de muziek. Er is bovendien een grote tuin met tuinmeubelen een picknicktafel en een overdekt terras met barbecue.

Er zijn verschillende wandel en fietsroutes in de directe omgeving. Rondom liggen tal van kleine dorpen, waaronder Robertville met zijn bezienswaardige meer en stuwwal, die ook bij klimmers zeer bekend is. Op afspraak kun je het kasteel van Reinhardstein bezoeken een echte aanrader.

Via de button komt u direct in het online systeem. Daar kunt u de beschikbaarheid inzien en de prijzen. U kunt hier nog meer informatie vinden over dit chalet. Een optie reservering of een boeking plaatsen.


Tips en bezienswaardigheden in de buurt.

Militair historisch museum poteau44.be
Natuurpark om de hoek

Home Chalets Vakantiehuizen Lastminute Vakantieparken Hond Blokhut Partners Info Contact.