Nevada - Ardennen Chalets
Chalet Fagnes-Ovifat 8 personen.

Een chalet in de Ardennen regio Waimes voor 8 personen. Met 4 sterren en de gasten waarderen dit chalet met het cijfer 7.6 Les Hautes Fagnes-Ovifat ligt 49 km. ten noordoosten van Luik. Chalet Nevada is een gezellig en goed verzorgd chalet dat praktisch is ingedeeld. En het beschikt over een grote tuin (3000m2) met een gezellig terras met tuinmeubilair en barbecue. Van chalet Nevada is het nog geen kilometer lopen naar twee schitterende wandel routes.

Via de button komt u direct in het online systeem. Daar kunt u de beschikbaarheid inzien en de prijzen.
U kunt hier nog meer informatie vinden over dit chalet. Een optie reservering of een boeking plaatsen.In de omgeving van het houten chalet zijn er leuke bezienswaardigheden.

Een mooi dierenpark in het dorpje Aywaille Ardennen mondesauvage.be zeker een bezoekje waard. Het meer van Robertville is een stuwmeer in een zeer rustige natuurlijke omgeving waar u een heerlijke wandeling kan maken. De directe bossen zijn uitgestrekt en een goede voorbereiding voor een lange wandeling in deze mooie omgeving in de Ardennen is zeker aanbevolen. Zorg voor een kaart van de omgeving of een wandel navigatie middel zodat u het startpunt weer terug kan vinden.

Home Chalets Vakantiehuizen Lastminute Vakantieparken Hond Blokhut Partners Info Contact.