Jevoumont - Ardennen Chalets

Kasteel Chateau Ardennen voor 24 personen

Authentiek Chateau in de regio Ardennen luik voor 24 personen. Een gastwaardering van een dikke acht en gelegen in de plaats Jevoumont (Theux)met 10 slaapkamers. Huisdieren maximaal 1 toegestaan.

Dit authentieke kasteel heeft al zijn Ardennnen charme behouden. Het kasteel, dat deel uitmaakt van een familie bezit is een uniek vakantie verblijf waar de tijd is blijven stilstaan. De sfeer van lang geleden hangt hier nog rond in de kamers. Uniek uitzicht vanuit de eetkamer over de prachtige tuin en bossen in de buurt. Iedere vakantieganger vindt hier een favoriet plekje achter elke deur een sfeer van lang geleden... Zeker is een wandeling op het grote terrein van 20ha aanbevolen en een frisse duik in het zwembad.

In de omgeving van het kasteel.

Een bezoekje aan de bakker Boulangerie du Peron in de plaats Theux is zeker aanbevolen. Ook in de buurt het leuke wildpark Forestia waar u op avontuur kan gaan. Iets verder is er ook nog een safari park mondesauvage. Wandelingen maken door de mooiste gebieden van de Belgische Ardennen. Bezoek Spa met zijn fonteinen winkeltjes en bezienswaardigheden.

Online kalender en beschikbaarheid van het kasteel in Theux.

U vindt de vakantie Chalets in de Ardennen OA in de plaatsen:

Aywaille Anhee Beauraing Bertogne Bievre Bouillon Bullingen Butgenbach Couvin Durbuy Erezee Ferrieres Florennes Gouvy Houyet Houffalize Hastiere Libin Lierneux La roche en ardenne Leglise Malmedy Manhay Marche en Famenne Philippeville Stoumont Stavelot Trois-ponts Viroinval Vresse sur Semois Vielsalm Waimes en Wellin.

Home Chalets Vakantiehuizen Lastminute Vakantieparken Hond Blokhut Partners Info