Hemelvaart - Ardennen Chalets

Lang weekend Hemelvaart naar de Ardennen.

Populair is het zeker om dit weekend naar de Belgische Ardennen te gaan met familie of vrienden. Heerlijk even een paar dagen naar de Belgische Ardennen met de hemelvaart vakantie. Veel mensen maken er een lang weekend Ardennen van. De temperatuur in mei is goed om er op uit te gaan. In de bossen van de Ardennen is het dan goed vertoeven. De vrijstaande chalets maar ook zeker de vakantieparken worden zeer druk bezocht tijdens de Hemelvaart.

Met uw vrienden in een groot chalet op vakantie met Hemelvaart.

Met hemelvaart draait de toeristische sector van de Ardennen op volle kracht. Wildparken gaan open attracties zijn toegangkelijk en de restaurants en winkeltjes doen goede zaken. Zoekt u nog iets om te doen in de omgeving dan kunt u zeker iets vinden op Ardennenwijzer de gids voor de Belgische Ardennen. Om een vakantiehuisje of chalet te reserveren voor het Hemelvaart weekend moet u er op tijd bij zijn. de prijzen zijn dan ook wat hoger in deze drukke Ardennen vakantie periode. De chalets en vakantiehuisjes bij de drukke toeristische stadjes Durbuy La Roche Coo en Malmedy zijn snel volgeboekt met het Hemelvaart weekend.

Aywaille Anhee Beauraing Bertogne Bievre Bouillon Bullingen Butgenbach Couvin Durbuy Erezee Ferrieres Florennes Gouvy Houyet Houffalize Hastiere Libin Lierneux La roche en ardenne Leglise Malmedy Manhay Marche en Famenne Philippeville Stoumont Stavelot Trois-ponts Viroinval Vresse sur Semois Vielsalm Waimes Wellin

Home Chalets Vakantiehuizen Lastminute Vakantieparken Hond Blokhut Partners Info