Arimont - Ardennen Chalets

Chalet 6 personen Malmedy/Arimont

De chalets op het vakantiepark hebben drie sterren en een gastwaardering van 8.4. Gelegen in het gehucht Arimont nabij Malmedy geschakelde chalets met 2 slaapkamers. Huisdieren max 2 toegestaan.
Het park Le Val d Arimont bevindt zich op 3 kilometer afstand van de stad Malmedy. Het ligt in de veelzijdige vallei van de Hoge Venen (Hautes-Fagnes) aan de oever van een rivier. Deze plek is ideaal voor zowel mensen die rust en natuur houden als, voor mensen die houden van een sportieve vakantie. Op het park vindt u diverse voorzieningen zoals onder andere een overdekt en openlucht zwembad. Ook tennisbanen en een goed restaurant. Op het vakantiepark kunt u tegen betaling gebruik maken van internet faciliteiten.

Ook in de directe omgeving van het park vindt u tal van activiteiten zoals, mountainbiketochten, paardrijdtochten en wandelingen in het natuurpark de Hautes Fagnes. Ook kunt u surfen of kajakken op het meer van Robertville. ook vissen en in de winter natuurlijk skieen en langlaufen. Voor de cultuurliefhebber zijn er diverse bezienswaardigheden. De 36 vrijstaande of geschakelde chalets liggen verspreid over het langgerekte park.De bouwstijl is typerend voor deze streek. Elk chalet beschikt over een niet omheinde tuin met terras en tuinmeubelen.

Via de button komt u direct in het online systeem. Daar kunt u de beschikbaarheid inzien en de prijzen.
U kunt hier nog meer informatie vinden over dit chalet. Een optie reservering of een boeking plaatsen.


Home Chalets Vakantiehuizen Lastminute Vakantieparken Hond Blokhut Partners Info Contact.