Ardennen met hond - Ardennen Chalets

Met uw hond naar de Ardennen?

U kunt uw hond meenemen naar de Ardennen in onze onderstaande chalets. U kunt bijvoorbeeld een weekendje Ardennen met uw hond boeken. De Ardennen is een bosrijke omgeving waar uw hond het zeker naar zijn of haar zin zal hebben. In de bosrijke omgeving kunt u heerlijk gaan wandelen met de hond en achteraf genieten van uw hondvriendelijke chalet!

Honden info Ardennen.

Als u naar de ardennen op vakantie gaat wilt u natuurlijk graag uw hond meenemen. Heerlijk vertoeven in de bossen lekker rennen en ravotten. En de hond bij uw vakantiehuis in de Belgische Ardennen is geen probleem. De pret die u gaat beleven met uw hond zal u lang bijblijven heerlijk razen door de bossen. De nieuwe geuren van de Ardenese bossen zijn een welkom voor de neus van uw hond.

Gezonde hond in de Ardennen.

Zoek een adres op van een dierenarts in de buurt en sla het telefoonnummer op in u mobiel. In de Ardennen komen ook teken voor u moet uw hond iedere avond even controleren. Van de teken is 10% besmet met Lyme daarom moet u de teek zo snel mogelijk verwijderen. Neem een tekenpen mee en ontsmettingsmiddel en bekijk zeker de video hieronder. Dus goed opletten als u met uw hond op vakantie gaat naar de Ardennen.

Hond en het verblijf op vakantie.

Uw hond gaat niet mee op vakantie naar de Ardennen om in het vakantieverblijf achter te blijven. Vaak is het ook veboden om de hond alleen achter te laten. Beperk dit dan ook tot het uiterste of overleg met de eigenaar van het vakantiehuis. Is uw hond gewent aan een bench dan zou u die mee kunnen nemen. Veel plezier met uw hond op vakantie in de Ardennen.

Dierenartsen in de Belgische Ardennen.

Oosterlinck.be Plaats:Gontrode veterinairedeharre.be Plaats:Manhay veterinairehusson.be Plaats:Esneux
Video teek verwijderen.

De Ardennen het paradijs voor uw hond.

Aywaille Anhee Beauraing Bertogne Bievre Bouillon Bullingen Butgenbach Couvin Durbuy Erezee Ferrieres Florennes Gouvy Houyet Houffalize Hastiere Libin Lierneux La roche en ardenne Leglise Malmedy Manhay Marche en Famenne Philippeville Stoumont Stavelot Trois-ponts Viroinval Vresse sur Semois Vielsalm Waimes Wellin

Home Chalets Vakantiehuizen Lastminute Vakantieparken Hond Blokhut Partners Info